Meedoen?

CMT maakt graag kennis met nieuwe zangers en instrumentalisten! Op 18 mei 2024 organiseren we een auditiedag. Tijd en locatie volgt later. Deze dag bestaat uit een muzikale kennismaking met Paulien Kostense (orkest) of Michiel Meijer (koor) en een aantal orkest- of koorleden. Er wordt bepaald of je niveau overeenkomt met dat van CMT en je kunt deelnemen aan onze projecten.

Op dit moment zijn we voornamelijk opzoek naar tenoren en (alt)violisten. Zing of speel je iets anders? Wees welkom! Zodra er plek vrij is bij een project weten we je te vinden! Heb je interesse om mee te spelen/zingen? Meld je aan voor de auditiedag door te mailen naar info@cmtraiectum.nl.

CMT voert twee tot drie barokprojecten uit per jaar, waarbij we gebruikmaken van de barokstemming (a = 415 hertz) en barokinstrumenten. De blazers spelen op replica’s van oude instrumenten, de strijkers spelen met een barokstok en minstens een darmsnaar. Af en toe¬† voeren we een project uit op de reguliere stemming (a = 440 hertz), met muziek uit bijvoorbeeld de klassieke periode of de romantiek.
Heb jij nog weinig ervaring met het bespelen van een barokinstrument, maar wil je dit wel graag leren? Dan begeleiden we je hier graag in.